portfolio webdesigner

Website TWB Schilde in de maak & ons afgewerkt portfolio als webdesigner uit 2024

De Koninklijke Harmonie ‘Takjes Worden Boomen’ uit Schilde, afgekort ‘TWB Schilde’ koos onlangs voor ons als partner om hun website te laten vernieuwen en hiermee breiden we ons portfolio als webdesigner verder uit voor 2024.

De vereniging bestaat in 2025 maar liefst 150 jaar en wil dit jaar nog kunnen uitpakken met een volledig vernieuwde website.
De werkzaamheden zijn reeds gestart. Als alles volgens plan gaat zal www.twbschilde.be midden november live op het World Wide Web zijn.

Shanna Bükszegi

Webhosting en Webdesign by Jorrit Ferket ontwikkelde eerder dit jaar een website voor Shanna Bükszegi. Zij is actief bezig met paardencoaching en energetische healing massages. In de website werd ook een meditatieplatform ontwikkeld waarmee betalende klanten toegang hebben tot al haar ingesproken meditaties. Neem zeker eens een kijkje op www.shannabukszegi.be .

BlokFantast

Tot slot hebben we ook de website voor BlokFantast gerealiseerd. BlokFantast is een eigen onderneming van Jorrit Ferket in het verhuren van LEGO sets. Het aankopen van LEGO is vaak een hele investering, maar na het bouwplezier is het steeds zoeken om het een plek te kunnen geven. Om deze praktische problemen op te lossen kan je bij BlokFantast verschillende LEGO sets huren tegen een lage prijzen en dit voor minstens 1 week tot maximum 4 weken. De website bevat een webshop waarmee klanten makkelijk en snel hun bestelling kunnen plaatsen en afrekenen. Alle info op www.blokfantast.be .

Website laten vernieuwen

Het jaar 2024 is in zijn laatste fase gegaan, maar we hebben dit jaar nog ruimte om 1 a 2 websites te realiseren. Is jouw bedrijf, zaak, vereniging, … toe aan een vernieuwde website? Stop met zoeken en neem vandaag nog contact met ons op. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we het hebben over hoe jouw ideale website er zal uitzien en wat de mogelijkheden zijn langs onze zijde, stellen we een transparante offerte op zodat u een mooi beeld hebt van wat de nieuwe website zal kosten. We trachten deze binnen de maand gelanceerd te krijgen en betrekken je als klant regelmatig zodat je website helemaal afgestemd wordt naar jouw behoeftes.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *