Website in opbouw

Welkom bij onze gloednieuwe website, waar we momenteel druk bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten om jou als gewaardeerde klant een vlekkeloze en plezierige surfervaring te garanderen.

Hoewel we trots zijn op de recente lancering, willen we eerlijk zijn over het feit dat we de komende weken nog bezig zullen zijn met het fijnslijpen van de details. Het kan zijn dat je hier en daar stuit op pagina’s die niet (meer) naar behoren werken, tools die (nog) niet helemaal geoptimaliseerd zijn, of informatie die nog niet helemaal up-to-date is.

Onze oprechte excuses hiervoor en bij voorbaat dank voor je begrip! We beseffen dat jouw tijd kostbaar is en we waarderen het geduld dat je toont terwijl we de laatste hand leggen aan onze digitale ruimte.

Desondanks willen we benadrukken dat we al actief zijn en klaar staan om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail op contact@jorritferket.be of telefonisch op het nummer +32 495 64 81 78.

Bedankt voor je geduld en begrip terwijl we samen bouwen aan een nog betere online ervaring. Blijf ons volgen voor updates en spannende ontwikkelingen op onze vernieuwde website!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *