Hosting 4 students

Studenten genieten van onze voordelige ‘Hosting 4 Students’

​We moeten het toegeven: het leven als student kan soms behoorlijk uitdagend zijn, vooral als het op financiën aankomt. Als voormalige studenten weten we maar al te goed hoe het voelt om elke euro te moeten omdraaien en te jongleren met beperkte middelen. Maar laten we eens praten over iets waar we allemaal naar streven: groei. Groei in onze academische kennis, groei in onze persoonlijke ontwikkeling, en ja, zelfs groei in onze digitale vaardigheden.

Je hebt misschien gemerkt dat de wereld steeds digitaler wordt. Van online lessen tot het promoten van een evenement voor je studentenvereniging, een sterke online aanwezigheid is tegenwoordig onmisbaar. En wat is een betere manier om die online aanwezigheid te creëren dan met je eigen website?

Maar wacht even, ik hoor je al denken: “Maar ik ben een student met een strak budget. Hoe kan ik me dit veroorloven?” Wel, daar komt onze speciale ‘Hosting 4 Students’ formule om de hoek kijken. Dit is niet zomaar een webhostingplan; het is een oplossing die speciaal is ontworpen met jou, de student, in gedachten.

Laten we eens kijken naar wat deze formule zo bijzonder maakt:

  • Betaalbaarheid met een persoonlijke touch: We begrijpen dat elke cent telt, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze tarieven studentvriendelijk zijn. Maar het gaat niet alleen om de prijs; het gaat erom dat we als medestudenten begrijpen wat jij nodig hebt en hoe we je daarbij kunnen helpen.​
  • Ondersteuning die je niet in de steek laat: We weten dat technische dingen soms intimiderend kunnen zijn. Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je door eventuele hobbels op de weg te loodsen.​
  • Ruimte voor creativiteit: Of je nu een website wilt maken voor je portfolio, je blog wilt lanceren of een online platform wilt creëren voor je studentenvereniging, onze hostingplannen bieden de flexibiliteit en ruimte die je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten.
  • Een partnerschap voor de lange termijn: We willen niet alleen een leverancier van hostingdiensten zijn; we willen een partner zijn in jouw succesverhaal. Of je nu net begint met het bouwen van je eerste website of al een ervaren webdeveloper bent, wij staan aan jouw zijde om je te ondersteunen en te helpen groeien.

Studenten genieten van maar liefst 50% korting op al onze webhostingspakketten naar keuze.

​Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de vele studenten die al profiteren van onze ‘Hosting 4 Students’ formule en geef je digitale ambities een vliegende start. Laten we samen groeien, leren en creëren.

Studenten kunnen enkel gebruik maken van onze speciale ‘Hosting 4 Students’ op vertoon van een geldige studentenkaart voor schooljaar 2023-2024. Stuur ons even een fotootje hiervan op naar contact@jorritferket.be en wij brengen het nodige voor je in orde zodat je van onze studentenpromo kunt genieten!

En pssssst, overtuig zeker ook je medecollega studenten om hetzelfde bij ons te doen. Ze gaan je heel dankbaar zijn! 😉 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kleine onderneming onderworpen aan
de vrijstellingsregeling van belasting. 
BTW niet toepasselijk. 

Webdesign by Jorrit Ferket

© 2024 Jorrit Ferket. All rights reserved.