Over ons

Jorrit Ferket, een ervaren webdesigner en hostingexpert op 28-jarige leeftijd, ontwikkelde zijn passie voor websiteontwikkeling al op twaalfjarige leeftijd, oorspronkelijk als hobby. Zijn traject begon met het zorgvuldig onderhouden van zijn persoonlijke blog, maar al snel voldeed deze niet meer aan zijn groeiende verwachtingen. Gedreven door de wens om meer potentieel te benutten, ging hij aan de slag met het creëren van zijn eerste website, een project dat hem vervulde van diepe trots.

Terwijl het digitale landschap snel evolueerde, besefte Jorrit de immense mogelijkheden die ontdekt konden worden in het boeiende domein van het World Wide Web. Om zijn vaardigheden te verfijnen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de industrie, schreef hij zich in 2014 in voor de opleiding 'Multimedia-operator' via volwassenenonderwijs. Deze educatieve reis voorzag hem van de uitgebreide expertise die nodig is om de dynamische en steeds veranderende nuances van webdesign en hosting te begrijpen.

Jorrit's toewijding aan excellentie, gecombineerd met zijn voortdurende zoektocht naar kennis, heeft hem gepositioneerd als een toegewijde professional in het vakgebied. Zijn reis, van een jeugdige passie naar een ervaren expert, weerspiegelt de toewijding en expertise die de basis vormen van onze webdesign- en hostingdiensten."

Jorrit Ferket zag het levenslicht op 11 mei 1995 in Edegem, maar vestigde zich op achttienjarige leeftijd onafhankelijk in Leuven. In 2023 maakte hij de overstap naar Boutersem. 

Naast zijn hoofdberoep in het onderwijs, wijdt hij zijn vrije uren aan zijn passie voor webdesign en zijn andere onderneming, Safe & Soap. 

In zijn kostbare vrije tijd deelt hij liefdevolle momenten met zijn partner Ward, waarmee hij al meer dan een jaar een gelukkige relatie onderhoudt. 
De rest van zijn tijd besteedt hij met enthousiasme door voor een microfoon, achter zijn kookpotten, op de skilatten of fietsen op zijn koersfiets.